محل تبلیغات شما

در وصف روزه و آثار آن گفته اند: روزه برایانسان، حکمت به ارمغان می آورد؛ روزه، قلب را از وسواس حفظ می کند؛ روزه، تقرّب بهخداست؛ روزه، نیاز به مردم را کم می کند.

روزه، نور، برهان، شفا و رحمت را در پیدارد؛ روزه، سبب شناخت عیوب نفسانی است؛ روزه، مانع تأثیر شیطان بر آدمی است؛ انسانبه وسیله روزه، آنچه را که تاکنون نمی فهمید می فهمد و آنچه را که نمی دید می بیند.

 ماه رمضان در آئینه هنر

هنرمندان، شاعران، نویسندگان و داستان سرایانمسلمان با به خدمت گرفتن هنر متعهد و ناب اسلامی، از دیرباز در راستای توسعه و ترویجارزشهای اصیل دینی قدم برداشته و اصول راستین اخلاقی و انسانی را به زیباترین و دلنشینترین شکل ممکن تبلیغ کرده اند؛ از جمله مولانا در مورد اهمیت ماه مبارک رمضان و ضرورتبهره گیری از این فرصت طلایی چنین می سراید:

اندرین ایّام می آرد سبق . . . . . گفتپیغمبر که نفحتهای حقّ

در رُبایید این نفحات را . . . . . گوشو هُش دارید این اوقات را

هرکه را می خواست جان بخشید و رفت . . . نفحه ای آمد شما را دید و رفت

تااز این هم وانمانی خواجه تاش . . . نفحه دیگر رسید آگاه باش

 

و در کلیّات شمس تبریزی آمده است : 

مَهِل ای طفل، به سستی طرف چادر روزه . . . سوی اطفال بیامد به کرم مادر روزه 

به همان وی وطن کن، به نشین بر در روزه. . . . . بنگر روی ظریفش بخور آن شیر لطیفشک

بنگر جنّت جان را شده پر عنبر روزه . . . بنگردست رضا را که بهاریست خدا را

چون رَسن باز بهاری بچّه از چنبر روزه. . . . . هِله ای غنچه نازان چه ضعیفی و چه یازان

مگر اسحاق خلیلی خوشی از خنجر روزه . . . تو گلاغرقه خونی زچه ای دلخوش و خندان

بستان گندم جانی، هله از بیدرروزه . . . زچه ای عاشق نانی، بنگر تازه جهانی مقام روزه دار

 

امام صادق(ع) در رابطه با صبر روزه دارمی فرماید: هیچ روزه داری نیست که بر گروهی که مشغول غذاخوردن هستند،

حاضر شود مگر اینکه اعضا و جوارح او، تسبیحپروردگار می کنند و ملائکه بر او درود و رحمت می فرستند که درود ملائکه نیز به معنایاستغفار است.

ماه مبارک و گل واژه های نیایش

امام سجاد(ع) در اوّلین روز از ماه مبارکرمضان به درگاه خداوند عرضه می داشت:

سپاس و ستایش از آن خداوندی است که ماهمبارک رمضان را از جمله راههای خیر و رحمت خود قرار داد و این ایّام را به نام مقدسخود، فضیلت و شرافت بخشید. حمد و ستایش ویژه پروردگاری است که ماه رمضان را ماه روزه،ماه تسلیم، ماه صلاح، ماه طهارت و ماه تهذیب و نماز و عبودیت قرار داد.

امام العارفین و زین العابدین حضرت امامسجاد(ع) در فرازهای دیگری از دعاهای خود به مناسبت آغاز ماه مبارک رمضان چنین زمزمهمی کند:

پروردگارا، در این ماه سعادتی نصیب ما فرماتا با ارحام و آشنایان خویش نیکی کرده و به آنها یاری رسانیم و همسایگان را با عطایاو هدایا خشنود سازیم، و اموال و دارایی مان را از آلودگی ها تطهیر کنیم، و کسانی راکه آزرده ایم، از رنجش و آزردگی به در آوریم، و حق خویش را از ظالم باز ستانیم و بامخالفان خود از در صلح و صفا وارد شویم.

 

پروردگارا! بر روان مطهر محمّد و آل محمددرود فرست و ماه مبارک رمضان را با زینت طاعت و عبادت ما بیارای و در شبها و روزهایآن یار و مددکار ما باش تا در نماز و روزه خود سستی و کوتاهی نکنی

اهمیت خواندن تاریخ

آرمانها واهداف مشروطه

«زینب پاشا» و مبارزه علیه بیداد قاجار

روزه ,روزه، ,رمضان ,مبارک ,ای ,امام ,ماه مبارک ,مبارک رمضان ,را از ,را که ,و رحمت

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شهدا زنده اند synchrotidep •^v^–[ زر پی سی برترین سایت دانلود ]–^v^• کشکول فرق Christopher's receptions ღدنیای رنگی منღ Henry's site روانشناسی و روش تدریس نوین (دانش ثریا) changlisdere اخبار واطلاعات آسانسور